Belg krijgt Compuware Nederland erbij

Geert Speltincx, managing director van Compuware België, krijgt voortaan ook Nederland onder zijn hoede. Hij moet de verkoopcijfers van de softwareleverancier in Nederland omhoog gaan stuwen. Compuware levert oplossingen voor het bouwen, testen en beheren van grootschalige, bedrijfskritische automatiseringssystemen.

Compuware België deed het bijzonder goed het afgelopen jaar en verdubbelde de verkoop van zijn Vantage-servicemanagementsystemen. Ook in Nederland moet die verkoop omhoog. Geert Speltincx wordt dan ook managing director Benelux. Nederland telt een honderdtal medewerkers waarvan ruim de helft werkt op het gebied van ontwikkeling. België telt een vijftigtal werknemers, vorig jaar goed voor zo'n twaalf miljoen euro omzet. Nederland zou rond de tien miljoen euro draaien. Geert Speltincx heeft heel wat internationale ervaring, ondermeer bij Texas Instruments en Sterling Software.

De afgelopen week kreeg een ander ict-bedrijf in Nederland ook al een Belgische baas. De Nederlandse medewerkers van Econocom in Nieuwegein krijgen de Belgische Chantal De Vrieze als nieuwe baas. Zij zwaaide eerder al de scepter over de Belgische afdeling van Econocom. Nu is ze gepromoveerd tot country manager van Econocom Benelux. Ook gaat het overgenomen Franse ECS op in de naam Econocom.

In samenwerking met Data News

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-01-13T10:42:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.