ps_testware Nederland is failliet

Failliet

ps_testware Nederland uit Doorn is failliet. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in het testen van software, softwarekwaliteit en kwaliteitsborging heeft 15 man in dienst. Het bedrijf is bankroet door het mislopen van een aantal belangrijke opdrachten. ps_testware Nederland verrichtte onder andere testwerk voor banken en verzekeraars als ING en Rabobank. De ps_testware Groep, met vestigingen in Frankrijk en België, blijft wel bestaan.

Ps_testware Nederland is een eigen werkmaatschappij binnen de groep. Directeur van ps_testware Nederland, Alain Bultink, licht toe dat zijn bedrijf het hoofd niet boven water heeft kunnen houden door de grote concurrentie binnen de Nederlandse markt.

Bultink: 'Doordat we recent een aantal belangrijke opdrachten zijn misgelopen en door tegenvallende vooruitzichten, zijn we genoodzaakt om deze moeilijke beslissing te nemen.'

Bultink licht toe dat het in 1998 opgerichte bedrijf altijd een kleine speler is gebleven. 'Dat is op zich nooit een obstakel  geweest voor de groep, maar de onmiddellijke impact van mindere verkoopresultaten is in een dergelijke situatie uiteraard veel groter dan bijvoorbeeld in België waar we de afgelopen 17 jaar een stevige en stabiele structuur hebben uitgebouwd. We zijn in zeer competitieve Nederlandse markt te klein om te concurreren op prijs.' Ter vergelijking, de Franse tak zou de afgelopen jaren de omzet hebben zien verdubbelen.

Frankrijk

ps_testware Group is opgericht in 1994. Het bedrijf heeft kantoren in België en Frankrijk. De Belgische afdeling van de groep telt vijftig werknemers. De Franse tak heeft 25 man in dienst. Het bedrijf levert diensten op het vlak van trainingen, advies en personeel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Met een kleine nichemarkt in je portefeuille heb je al snel last van zijwindgevoeligheid. Helaas voor ps_testware.

Om heel eerlijk te zijn gingen er met PS_Testware ook best wel vaak dingen mis. Vooral qua administratie.
Alain, als je goeie tips krijgt van mensen dan is het soms de moeite waard om ze te onderzoeken, op zijn minst aan te horen.

De functieomschrijving van een persoon bepaald niet altijd de waarde van een advies.

Desonkdanks veel sterkte toegewenst.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-18T10:09:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.