SST Software lijft softwarebedrijf Wame in

Oprichters beider bedrijven toosten op een succesvolle overname.

Het Enschedese softwarebedrijf SST Software heeft Wame overgenomen. Dit is een maatwerksoftwarebedrijf uit eveneens Enschede dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van webapplicaties, mobiele apps, en koppelingen tussen systemen. SST Software telt na de overname achttien medewerkers.

Door de overname zegt SST Software beter te kunnen inspelen op de sterk groeiende vraag naar innovatieve maatwerksoftware. Ook wil het bedrijf klanten op strategisch niveau van een breder advies kunnen voorzien.

Na het toetreden van Rick Koenders als mede-eigenaar van SST Software dit jaar en de verhuizing naar een grotere locatie, is de overname van Wame de volgende stap in de groei van de softwareontwikkelaar. Voor de kleine softwarebedrijven is het lastig om goed personeel te vinden. Een bundeling van krachten is dan een uitkomst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-03T11:41:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.