Solvo neemt ontwikkelaar eHealth88 over

samenwerking

Zorginformatieleverancier Solvo heeft eHealth88 uit Utrecht overgenomen. Dat is een ontwikkelaar van websites en apps en het leveren van communicatiediensten aan de zorgsector. Oprichtster Martine Rooth wordt na de overname directeur van de Solvo Groep. Solvo beheert medische informatiewebsites als Dokterdokter.nl, Gezondheidsplein.nl en Ziekenhuis.nl.

eHealth88 is in 2014 opgericht en werkt voor het Erasmus Medisch Centrum, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, regionale zorggroepen en eerstelijns praktijken. Er werken circa tien man. Oprichtster Rooth is ook betrokken geweest bij de start en ontwikkeling van Physitrack, een platform voor fysiotherapeuten om patiënten digitaal van huiswerkoefeningen te voorzien en te monitoren.

Achter de Solvo Groep zit Marijn Pijnenborg, een onderneemster die ook was betrokken bij de oprichting van onder andere Funda en Auto.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-21T10:17:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.