Siebel werkt aan componententechnologie

Siebel Systems introduceert later dit jaar zijn technologie voor het bouwen van componenten (codenaam Nexus). Nexus moet zijn plek vinden in Siebel CRM 8.0 dat in 2006 op de markt moet komen.

Nexus zal deel uitmaken van de architectuur-update van Siebels crm-platform. De grote revisie van dat platform (versie 8.0) moet volgend jaar op de markt verschijnen. De nieuwe componententechnologie wordt de eerste versie van Siebels kernproducten die geheel is gebouwd om te draaien op J2EE- en .Net-applicatieservers in plaats van op Siebels eigen applicatieservers. De applicatie is op componenten gebaseerd, een illustratie van het feit dat klanten vragen om diensten voor service oriented architectures.

Nexus levert kant-en-klare bouwstenen voor crm-componenten die bedrijfsprocessen mogelijk maken en is gebaseerd op een open service oriented architecture (soa). Het is ook mogelijk om gebruik te maken van ‘rapid application development’ (rad). Siebel zegt het nieuwe product vooral te richten op organisaties die competent zijn in het bouwen van maatwerk crm-applicaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-08T10:52:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.