Spigraph neemt Kodak Alaris-contracten over

Spigraph, specialist in oplossingen voor documentvastlegging en informatiemanagement, neemt de onderhoudscontracten van Kodak Alaris in Nederland, België en Spanje over. Spigraph is aangesteld als de Kodak Alaris Authorized Service Provider (ASP) in deze landen en gecertificeerd door het Kodak Alaris Services-team.

Vanaf deze maand neemt Spigraph alle aan Kodak Alaris gelieerde servicecontracten over in Nederland, Spanje en België. Ook het servicepersoneel van Kodak Alaris maakt de overstap. Spigraph is een value-added-distributeur voor hardware, software en diensten op het gebied van document-capture en informatiemanagement. Spigraph heeft een bestaande dienstenstructuur, alle beschikbare middelen en een uitgebreid netwerk in deze landen. Het bedrijf kan bovendien buigen op meer dan twee decennia ervaring met hard- en software.

Dat het personeel onder de hoede van Spigraph komt, is een garantie voor continuïteit en het niveau van de dienstverlening, zegt Spigraph. Er komt ook een overgangsperiode waarin Kodak Alaris Spigraph zal ondersteunen en trainen in al de oplossingen en services.

‘Met de acquisitie van de servicecontracten van Kodak Alaris zijn we weer een stap dichter bij het bereiken en uitbouwen van onze positie van eerste serviceverlener in de informatie managementmarkt in de Benelux en Spanje’, zegt ceo Peter de Boer van Spigraph.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-04T11:34:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.