Pro Warehouse biedt app voor offboarding Mac-devices

Apple-reseller stelt applicatie gratis beschikbaar

Apple desktop

Pro Warehouse, de zakelijke Apple-reseller van Nederland, heeft een applicatie ontwikkeld voor het eenvoudig wissen van een Mac-device. De EraseInstal-app is gratis te downloaden.

EraseInstall-applicatie biedt een gebruikersinterface die de opdracht ‘startosintall –eraseinstall’ start, verborgen in de macOS installer-toepassing. Hiermee ontdoet iedere gebruiker de machine op een eenvoudige manier van data.

‘Onze applicatie geeft eindgebruikers, technici en beheerders gemakkelijke toegang tot een tool die het systeem wist. We kozen ervoor om een applicatie te bouwen met een overzichtelijke interface die de nodige controles uitvoert en daarvan een samenvatting geeft, alvorens over te gaan op wissen. EraseInstall maakt het offboarden een stuk eenvoudiger voor de werknemer en it-afdeling’, licht Mischa van der Bent, technisch directeur Pro Warehouse, toe.

Samenvatting

EraseInstall toont een aantal schermen. De eerste legt uit wat de applicatie doet, daarna krijg je een samenvatting van de gedane controles. Er wordt gecontroleerd of het systeem over APFS beschikt, of Find My Mac is ingeschakeld en of er een internetverbinding is. EraseInstall lokaliseert een geschikte Installeer macOS-applicatie. Hierna wordt de Mac volledig gewist en opnieuw geïnstalleerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-16T10:00:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.