PQR behaalt hoogste VMware-partnerstatus

Ict-adviseur en -dienstverlener PQR heeft de hoogste partnerstatus van VMware behaald. Met die zogenoemde Pinnacle-partnerstatus wordt het Utrechtse bedrijf door de virtualisatiespecialist geroemd om zijn kwaliteit van dienstverlening, bewezen expertise en de ondersteuning van een uitgebreide groep klanten.

De hoogste partnerstatus volgt op een 'jarenlange, intensieve, strategische samenwerking’ schrijven de twee bedrijven in een gezamenlijk bericht. Daarin wordt PQR geroemd om zijn technische expertise, proactieve advisering en beheerde diensten op basis van het VMware-portfolio.

Met de partnerstatus komt PQR in het rijtje van bedrijven zoals SoftwareOne, Insight, Computacenter, Fujitsu, Dell, HPE, Rackspace en Bechtle die ook de hoogste VMware-partnerstatus hebben. Elk jaar wordt opnieuw bekeken of de partner de strenge voorwaarden voor de Pinnacle-status heeft behaald.

Belangrijke voorwaarden om de status te krijgen zijn: een ambitieuze omzetdoelstelling en een gedifferentieerde mix aan oplossingen met een sterke focus op licenties en SaaS. 'Daarnaast ligt de lat hoog qua gevraagde competenties en het aantal professionals binnen de partnerorganisatie', deelt Kenneth del Rio van Heese, director channelsales Benelux van VMware. 

VMware Cloud Foundation

PQR levert VMware-oplossingen en -adviesdiensten aan centrale en lokale overheden, grote ziekenhuizen en de grotere productie- en distributiebedrijven. Het bedrijf helpt die klanten in het maken van strategische keuzes en de implementatie van VMware en levert beheerdiensten.

Voorbeelden zijn het Anywhere Workspace-platform dat gebaseerd is op de VMware-producten Horizon en Workspace One,  een cloud en edge-infrastructuur op basis van VMware Cloud Foundation, cloudbeheer met VMware Aria en security-oplossingen via de VMware-divisies NSX en Carbon Black.

PQR wil desgevraagd niet kwijt welk aandeel de VMware-business heeft in de omzet van de volledige bedrijfsvoering. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld ook nauwe banden met leveranciers zoals Microsoft, Veaam en Netapp. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Digital Workplace

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-08-31T15:08:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.