VDD IQware digitaliseert dossiers De Hypotheker

Dit artikel delen:

Alle 162 kantoren van adviesketen De Hypotheker gebruiken het systeem Hyarchis.net van VDD IQware voor de digitale opslag van dossiers. Hiermee kunnen documenten worden ingezien of doorgestuurd aan notaris, geldverstrekker of klant. Het gaat in totaal om 3,5 miljoen digitale documenten, die automatisch zijn geïndexeerd.

De financiële adviesketen De Hypotheker startte een jaar geleden met het digitaliseringsproject Hyarchis.net. Inmiddels werken alle 162 vestigingen met dit systeem. Eerst werden hypotheekdossiers handmatig ingevoerd. Nu worden de documenten voorzien van een barcode en rechtstreeks in het archief gescand en automatisch geïndexeerd.

VDD IQware is ontwikkelaar en leverancier van het op Microsoft.Net-technologie ontwikkelde enterprise content management-systeem Hyarchis.net. Het systeem wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie.

E-mails

De Hypothekers Associatie, de overkoepelende organisatie van De Hypotheker-vestigingen, zal ook alle personeelsdossiers, dossiers van geldverstrekkers en de dossiers per vestiging digitaliseren. De organisatie wil Hyarchis.net ook inzetten voor de contractenadministratie en alle relevante e-mails die zijn verstuurd naar of ontvangen van klanten. De e-mails worden automatisch gearchiveerd in het bijbehorende hypotheekdossier.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-25T07:45:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.