Opleidingsadministratiesoftware gecertificeerd

Coachview.net is door Microsoft gecertificeerd. Met het online programma van InnoPhase kunnen bedrijven de opleidingen en cursussen die hun medewerkers doen online administreren en bijhouden.

Microsoft heeft het online opleidingsadministratieprogramma Coachview.net het predicaat Microsoft Certified toegekend. Softwareontwikkelaar InnoPhase wordt daarmee Microsoft Certified Partner.

Coachview.net is online software waarmee bedrijven de cursus- en opleidingsadministratie in kunnen bijhouden. Opleidingbureaus en HR-afdelingen kunnen met Coachview.net alle gegevens beheren die betrekking hebben op de cursussen, opleidingen, trainingen en seminars die medewerkers of klanten volgen. Onder meer Brandweer Amsterdam, Friesland Foods en Slachtofferhulp Nederland werken met de online software.

De certificering geeft aan dat Coachview.net geschikt is om samen te werken met Microsoft besturingssoftware en het product is getest op veiligheid, stabiliteit, snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Ook ondervraagt Microsoft voor de toekenning van het certificaat verschillende gebruikers over de ervaringen met het programma.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-10-15T14:31:00.000Z Kim de Vries
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.