Tommy Hilfiger verlengt beheercontract Ctac

Dit artikel delen:
Handen schudden

Kledingconcern Tommy Hilfiger Europe en erp-dienstverlener Ctac hebben hun contract uit 2002 voor het beheer van SAP verlengd tot 2013. Het kledingconcern voerde voorafgaand aan de verlenging van de overeenkomst een grondige marktverkenning uit. Op basis van prijsstelling en specifieke kennis van de detailhandel werd ervoor gekozen om het contract met de dienstverlener uit Den Bosch te verlengen. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Ctac implementeerde in 2000 een SAP-systeem voor de bedrijfsvoering van het modehuis. In 2002 sloten de partijen een overeenkomst voor beheerdiensten van het erp-systeem.

De verlenging van het contract is een opsteker voor de ict-dienstverlener. Het bedrijf uit Den Bosch beleeft moeizame tijden. Na een recordjaar in 2008 zag het in het eerste halfjaar van 2009 de winst kelderen. De verslechterde economische omstandigheden hadden vooral gevolgen voor de adviesdiensten. In het derde kwartaal van 2009 boekte het bedrijf nog een klein verlies.

De dienstverleningtak van Ctac is gericht op de implementatie, integratie en het beheer van erp-systemen van SAP en Microsoft. Het bedrijf telt ongeveer 488 medewerkers.

Tommy Hilfiger neemt netwerkdiensten af van British Telecom (BT).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-11-25T14:20:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.