Wipro implementeert Oracle bij modebedrijf WE

Dit artikel delen:
Computable placeholer

Modebedrijf We Fashion heeft de Indiase dienstverlener Wipro Retail geselecteerd om het Oracle Retail Warehouse Management System (WMS) en Oracle Merchandise System versie 13 te implementeren. De bedrijfssoftware wordt ingevoerd om uitbreiding van vestigingen in Europese landen te realiseren. Van de overeenkomst zijn geen financiële details bekendgemaakt. De bedrijfssofware wordt onder andere ingezet bij het verkoopproces, de prijsbeleid en de verdeling van de goederen (allocatie).

De bedrijfssoftware wordt ook gebruikt bij importbeheer en een intern integratieplatform voor samenwerking tussen winkelvestigingen. Bovendien zet het modebedrijf de software in voor de ondersteuning van zijn webwinkel.

Directeur Information Services Koen Aben van winkelketen We benadrukt dat de nieuwe bedrijfssoftware zorgt voor inzicht in de voorraad van de hele groep. 'Door onze hele aanvoerketen kunnen teamleden effectiever met elkaar communiceren en de werkrelaties zijn verbeterd. Voorheen stond de technologie in het bedrijf dat in de weg, maar nu maakt deze juist verandering en groei mogelijk.'

230 winkels

We Fashion is een internationaal modebedrijf met ongeveer 230 winkels en drieduizend medewerkers. De onderneming heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland. Het internationale distributiecentrum en het hoofdkantoor zijn gevestigd in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-07-28T10:35:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.