Raet verlengt salarisverwerking voor Getronics

Ict-dienstenbedrijf Getronics besteedt ook de komende vier jaar zijn salarisadministratie uit aan Raet. Die salarisverwerker verzorgt de administratie al sinds 2002. Nieuw in de overeenkomst is de module Dossier Online, waarbij hr-personeel alle actuele salarisgegevens op één plek kan bijhouden. Raet verzorgt nu de salarisverwerking voor alle 8400 medewerkers van Getronics Nederland.

Onder de 8400 werknemers vallen ook 3200 mensen die tot dusver onder moederbedrijf KPN vielen, vertelt een woordvoerster van Raet. Ze wil niet meedelen hoeveel geld met het vernieuwde contract is gemoeid.

De salarisadministratie van Getronics was tot dusver uitbesteed aan twee leveranciers. Behalve Raet was dat Logica, wiens salarisverwerkingstak in juli 2010 werd verkocht aan branchegenoot ADP. Getronics heeft met de verlenging van het contract met Raet besloten om alle salarisverwerkingactiviteiten onder te brengen bij één leverancier. Medewerkers van KPN worden bediend door Logica/ADP.

Historie

Getronics en Raet onderhouden historisch nauwe banden. Raet, dat in 1965 werd opgericht, werd in 1995 voor de helft gekocht door Getronics en voor de andere helft door Roccade. In 1996 nam Getronics het aandeel van Roccade in Raet over, waardoor het een volle dochter werd. In 2000 kreeg Raet dan ook de naam Getronics HR Solutions.

In 2003 stootte Getronics het onderdeel weer af. Sindsdien is de salarisverwerker in handen van de investeringsmaatschappijen Alpinvest en Advent International.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-08-31T15:44:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.