Afas koppelt partners en klanten via website

Dit artikel delen:

Bedrijfssoftwareleverancier Afas ERP Software uit Leusden brengt klanten en partners via een nieuwe website bij elkaar. Gebruikers van de bedrijfssoftware komen via dat netwerk kosteloos in contact met gecertificeerde dienstverleners of ZZP'ers. Het gaat bijvoorbeeld om aanvullende dienstverlening zoals periodieke ondersteuning bij salarisverwerking of begeleiding bij de verandering van een bedrijf.

De softwareleverancier uit Leusden is met afasexpert.nl naar eigen zeggen het eerste softwarebedrijf dat op deze manier vraag en aanbod van dienstverlening rondom bedrijfssoftware kosteloos bij elkaar brengt.

De aanvullende diensten zijn verdeeld over gebieden als enterprise resource planning (erp), hrm/payroll, financieel, customer relationship management (crm) en logistiek. Volgens de leverancier zijn de diensten een aanvulling op de technische inrichting van de software die door Afas wordt uitgevoerd.

De experts krijgen aan de hand van een puntensysteem een bepaalde status toegekend. Weegpunten zijn onder andere: ervaring bij vijf verschillende klanten, werkervaring en een dienstverband bij officieel gecertificeerde partners.

Uurtarief

Bij een zoekopdracht selecteert de zoekmachine een adviseur en is voor de zoeker meteen duidelijk wat het uurtarief van die persoon is.

Het in 1996 opgerichte Afas ERP Software heeft driehonderd medewerkers in dienst en bedient tienduizend klanten in de Benelux, op de Nederlandse Antillen en Aruba.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Waarom maken jullie links naar bedrijssites of sites waar jullie over schrijven niet clickable. Jullie schrijven over de it industrie maar de grootste basic van een internet pagina ( html ) laten jullie links liggen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-10-27T16:57:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.