Noordertoren en Bapam investeren in Effacts

Dit artikel delen:
Euro

De investeerders Noordertoren Participaties en Bapam hebben een belang van 25 procent genomen in Effacts, een leverancier van contractmanagement- en governance-software uit Amsterdam. Met het extra kapitaal van circa 500.000 euro wil Effacts een Amerikaanse vestiging openen. Het bedrijf claimt dat honderden klanten in binnen- en buitenland gebruikmaken van de software voor het beheren van afspraken uit bestuursvergaderingen, volmachten, contracten, claims en andere bedrijfsmatige zaken.

Effacts is zo'n tien jaar geleden opgericht door Harm Bavinck en Michiel Mosterd. Met de afsprakenbeheersoftware kunnen directies de compliance van de organisatie verbeteren, stelt het bedrijf. Nu de software zijn waarde in Nederland heeft bewezen en er een aantal Amerikaanse klanten in de afgelopen jaren zijn bijgekomen, wil het bedrijf internationaal verder groeien. Met het kapitaal van de twee investeerders wil Effacts een vestiging in de Verenigde Staten openen en een partnernetwerk opzetten.

Noordertoren Participaties is opgericht door Hans van den Brande en Patrick Witte. Beiden zijn naast investeerder ook werkzaam bij Springfinance, een financieel adviesbureau. Bapam is opgericht door Brent Wissink (ex ABN Amro Capital). Hij is naast informal investor en adviseur van diverse internet- en softwarebedrijven momenteel actief als operationeel directeur van Takeaway.com.

Lees ook: Effacts waagt grote oversteek 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-16T10:15:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.