Exact brengt partners onder in App Center

Dit artikel delen:
Exact

Exact heeft op Exact Live '12 het Exact App Center aangekondigd. Dit is een centrale plaats voor softwareoplossingen die koppelen met de productlijnen van Exact. Het App Center biedt softwarepartners van Exact aanvullende mogelijkheden om applicaties in de markt te zetten.

Het Exact App Center biedt een overzicht van specialistische oplossingen. Een voorbeeld is de volledige integratie van diverse webshops met Exact Online, waaronder Magento en Pangaea. Hierdoor wordt de bedrijfsvoering efficiënter omdat onder andere verkoop- en voorraadgegevens direct worden verwerkt in de administratie.

Meer waarde

'Door aanvullende software te koppelen aan onze oplossingen, creëren we voor gebruikers een efficiënte oplossing die ondersteuning biedt voor de meest uiteenlopende processen', zegt Erik van der Meijden, ceo van Exact. 'De combinatie van specialistische kennis en software van onze softwarepartners met onze oplossingen, biedt klanten meer waarde binnen het domein waarin ze werkzaam zijn.'

De open standaarden van cloudoplossingen zorgen ervoor dat er zich omvangrijke ecosystemen ontwikkelen, waarbij oplossingen snel aan elkaar worden verbonden. Hierdoor ontstaan oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoefte van een bedrijf. Om dit te ondersteunen, ontwikkelt Exact voor zijn cloudoplossingen een Rest-api (representational state transfer interface). Dit wordt een aanvulling op de bestaande xml- en csv-api en vereenvoudigt de verbindingsmogelijkheden van Exact Online, waardoor het voor andere partijen makkelijker wordt om te koppelen.

Aansluiten op bedrijfsproces

Van der Meijden: 'Softwarepartners profiteren met het App Center van de naamsbekendheid, marktpositie en marketing van Exact. We gaan een programma lanceren om de samenwerking met nieuwe en bestaande partners verder uit te breiden. De uiteindelijke doelstelling is dat we het mkb een one-stop-shop-ervaring bieden, waar iedere klant precies de oplossing kan samenstellen die aansluit op zijn of haar specifieke bedrijfsprocessen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Kijk, een goede stap van Exact. Bouw een platform waardoor je het product veel aantrekkelijker maakt doordat anderen beter kunnen koppelen en ook wat kunnen verdienen. Ik geloof daar wel in, zeker door open standaarden te gebruiken.

Jammer dat het niet werkt op basis van zelfbediening. Zo wordt het meer een marketing ding dan dat het echt apps zijn zoals je deze tegenwoordig verwacht. Wellicht in de toekomst?
Kan iemand al wat vertellen wat de ervaring tot nu toe is?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-10-31T09:55:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.