Christelijke ouderenbond kiest CRM-software Stb

Dit artikel delen:
Oudere

De Protestants Christelijke Ouderenbond (PCOB) werkt met een nieuw backofficesysteem voor de landelijke organisatie en de 355 lokale afdelingen. De PCOB heeft gekozen voor het geïntegreerde systeem Stb-Leden van Stb Automatisering & Advies. Door het decentrale karakter van de ouderenbond met 100.000 leden was het lastig continu inzicht te hebben in het ledenbestand, de financiën en alle activiteiten van de verschillende afdelingen.

In de oude situatie had de PCOB het crm (customer relationship management)- en ledenbeheer als maatwerk ingericht in het financieel administratieve softwarepakket. Daarnaast werkte de bond met een webgebaseerd maatwerkprogramma voor de afdelingen. In de nieuwe situatie is het crm- en ledenbeheer en de webgebaseerde functionaliteiten ondergebracht in de standaardsoftware van Stb en is er een koppeling met de financiële administratie.

Els Hekstra, directeur PCOB: 'De meer dan 350 afdelingen beheren op lokaal niveau de leden, activiteiten en financiën. Dit bemoeilijkt het in- en overzicht vanuit de centrale organisatie. Met Stb-Leden beschikken de kaderleden van de afdelingen over een eigen websysteem dat volledig geïntegreerd is in het landelijke systeem.' Volgens de christelijke ouderenbond past de implementatie van het pakket Stb-Leden bij het nieuwe werken. De PCOB wil voor zijn medewerkers het mogelijk maken om altijd en overal via internet te kunnen inloggen in het systeem.

Stb Automatisering & Advies levert branchespecifieke bedrijfssoftware aan zo'n driehonderd dienstverlenende organisaties, zoals leden- en brancheorganisaties, zorg-, goededoelen- en overheidsorganisaties. Het  bedrijf bestaat twintig jaar, telt ruim vijftig medewerkers en heeft kantoren in Houten, Almere en Den Haag.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-14T09:22:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.