Unit4 breidt ontwikkelteam Agresso uit

Dit artikel delen:
Unit4

Bedrijfssofwareleverancier Unit4 verdubbelt de capaciteit van het ontwikkelteam voor erp-pakket Agresso. De komende twee jaar moet die groep ontwikkelaars groeien van honderdvijftig naar driehonderd man. Het gaat om uitbreiding van ontwikkelteams in Polen en Spanje. Die uitbreiding is onderdeel van extra investeringen in onderzoek en ontwikkeling (r&d).

De ontwikkelaars in de Poolse stad Wroclaw en het Spaanse Granada richten zich op branchespecifieke oplossingen voor bijvoorbeeld onderwijs, zakelijke dienstverlening, groothandel, accountancy en publieke diensten. De ontwikkelaars in Noorwegen (thuisland van de in 2001 ingelijfde Noorse softwaremaker Agresso red.) richt zich vooral op architectuur en innovatie.

Unit4 zegt, zonder bedragen te noemen, 'flink' te investeren in innovatie van bedrijfssoftware. Het gaat onder meer om de koppeling van sociale tools. software die toegankelijk is via mobiele apparatuur en programmatuur die beschikt over analysemogelijkheden. Ook staat cloud computing centraal.

De vernieuwingen zijn onder meer doorgevoerd in Agresso en de investering in Financialforce.com (een cloud erp-oplossing die draait op het Salesforce1-platform). De softwareleverancier uit Sliedrecht zegt dat de omzet uit SaaS (cloud-distributie) 40 procent harder groeit dan de omzet uit software via een licentiemodel (on-premise). 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-08-19T15:04:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.