Optimo koopt alle aandelen ERP- en Payroll-tak

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Outsourcing- en consultancy-dienstverlener Optimo Groep uit Leudsen heeft alle aandelen van Optimo ERP B.V. en Optimo Payroll B.V. overgenomen. Door die aandelen over te nemen van Verhoeve Holding B.V. is de groep 100 procent eigenaar geworden van die ERP- en Payroll-bedrijven. De overname past in een groeiplan waarbij het bedrijf op eigen kracht en mogelijk via overnames wil groeien. Optimo levert producten en diensten op basis van software van Afas Profit.

'Wij willen de komende tijd elk half jaar een nieuwe dienstverlening introduceren. Dat kan gaan om een afsplitsing van een bestaande businessunit of om een dienst voor een specifieke doelgroep. We hebben daarin al stappen gezet met nieuwe dienstverlening, zoals werving en selectie en detachering van salaris- en personeelsadministrateurs', licht oprichter Daniel Ballijns toe. Volgens hem past deze stap in de strategie van de Optimo Groep om verder te groeien en de diensten van het bedrijf beter op elkaar af te stemmen.

De Optimo Groep die bestaat uit Optimo ERP en Optimo Payroll en levert dienstverlening op gebieden als outsourcing van payroll en hr, projectleiding, optimalisatie, conversie en functioneel beheer. Dat gebeurt op basis van Afas Profit. Naast de bestaande dienstverlening gaat het bedrijf zich verder specialiseren in het detacheren van payroll-specialisten en werving en selectie voor opdrachtgevers.

Het bedrijf groeide de afgelopen twee jaar van zes naar veertig medewerkers. Medeoprichter Robert van Engelenburg treedt toe tot de aandeelhouders.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-07T10:34:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.