Ctac helpt Vivare met overgang naar SAP S/4Hana

Dit artikel delen:

Woningcorporatie Vivare uit Arnhem gaat zijn huidige SAP-omgeving overzetten naar S/4Hana. Daarnaast zet Vivare SAP Cloud for Service in. De corporatie verwacht met deze overstap medewerkers betere ict-tools te kunnen bieden en klanten een betere dienstverlening. Automatiseerder en SAP-expert Ctac begeleidt als it-partner deze overstap.

Volgens Vivare krijgen medewerkers met SAP S/4Hana op deze manier de beschikking over betere functionaliteiten en krijgen ze een vollediger overzicht van actuele zaken die spelen met huurders, zoals huurachterstanden of -incasso’s en lopende serviceverzoeken.

Dankzij de inzet van SAP Cloud for Service is het bovendien mogelijk om klantcontacten via diverse kanalen te ondersteunen, waaronder een huurdersportaal. Door in te loggen op dit portaal, krijgen huurders een compleet overzicht van lopende zaken. Zij vinden daar hun volledige contacthistorie, ongeacht of de communicatie plaatsvond via e-mail, telefoon, sociale media of online zelfservice.

Vivare koos in 2008 voor een op de corporaties toegesneden enterprise resource planning (erp)-oplossing van SAP. Aepex was de implementiepartner, maar dit bedrijf is inmiddels gestopt op de corporatiemarkt. Vivare werkt sinds 2015 samen met Ctac, dat ook het ict-beheer op zich heeft genomen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-10T11:05:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.