Arcus IT versterkt zich met Differit

Dit artikel delen:

Arcus IT neemt Differit uit Hengelo over, een implementatiepartner voor Afas. Voor de managed service provider uit Zwolle is het de tiende acquisitie. De groep zoekt alweer nieuwe overnamekandidaten. Arcus IT wil een landelijk netwerk opbouwen met in elke regio een vestiging. Ook streeft men naar spreiding over verschillende bedrijfstakken als klant.

Differit’s diensten lopen uiteen van consultancy en implementatie tot trainingen en optimalisaties. De klantenkring bestaat uit accountants, de culturele sector, gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening, handel en productie. 

De groei van Arcus IT via overnames wordt gefinancierd door Pride Capital Partners, die met name actief is op gebied van software en ict. Behalve op de Benelux richt Pride zich op de Duitstalige landen. Arcus verwierf eerder onder meer ICTaurus, Itass, Phylax ICT en Syson Automatisering. De groep telt nu meer dan tweehonderd medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-16T10:34:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.