STC knoopt via adapters SAP aan Siebel

Software Technologies Corp (STC) brengt adapters op de markt waarmee volgens eigen zeggen SAP- en Siebel-installaties met elkaar kunnen communiceren. In de praktijk betekent dit dat beide systemen gebruik maken van elkaars gegevensbronnen.

Dat leidt volgens STC tot een besparing van 50 procent in kosten en tijd. Het integreren van applicaties is vaak de grootste klus bij het implementeren van een systeem. 'Er zijn veel consultants nodig voor dat integratiewerk. We hebben een product gebouwd zodat 80 procent van dat integratiewerk al klaar is', zegt Alyssa Berg,global alliance manager van STC. 'We hebben de integratie voorgekookt, zodat de eerste integratiespecificaties standaard zijn op te lossen.'
Beth Gold-Bernstein van onderzoeksorganisatie Hurwitz Group meent dat vooral bedrijven die licht integratiewerk willen verrichten baat hebben bij de adapters van STC.
Gebruikers zullen echter altijd consultancy en bedrijfsspecifiek maatwerk nodig blijven hebben. 'Deze technologie maakt integratie makkelijker, maar het blijft 50 procent consultancy en 50 procent product.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-01-10T00:00:00.000Z Redactie Computable