Computable weekblad vernieuwt

Met ingang van deze week ziet Computable weekblad er anders uit. De verandering is het resultaat van een lange discussie over de kernwaarden van een modern IT-vakblad.

In het Internet-tijdperk, waarin informatie in overstelpende hoeveelheden beschikbaar is, willen we u metComputable door de bomen het bos weer laten zien.
We hebben blad daartoe beter toegankelijk gemaakt en de overgang tussen het actuele eerste katern en de achtergrond- en opinie-verhalen soepeler gemaakt. We willen als weekblad de grote hoeveelheid nieuwsfeiten die op ons afkomen voorzien van een betekenis. Duiding van ontwikkelingen met analyses van en heldere toelichtingen op het nieuws is dan ook onze redactionele missie. Daarmee beschikt u als eigentijdse IT'er elke week over die informatie waarmee u uw vak beter kunt uitoefenen.
Natuurlijk sluiten we nauw aan bij strategische verschuivingen binnen de informatietechnologie. Vandaar dat we oog hebben voor bijvoorbeeld de nieuwe economie en de invloed van Internet op de rol van IT-afdelingen binnen bedrijven. Wanneer het strategisch belang van informatietechnologie verandert, zitten IT'ersqualitate qua op de eerste rang - een comfortabele uitgangspositie.
Wat niet verandert, is de wijze waarop we de ontwikkelingen beschrijven. Deze blijft nuchter en met gepaste distantie. We zijn op zoek naar de werkelijke veranderingen en laten dehypes voor wat ze zijn - maar dat was u al van ons gewend.
Graag vernemen wij van u wat u van de gewijzigde aanpak vindt. Mijn mailbox staat open voor reacties.
 
Mark Plekker,
Hoofdredacteur Computable
m.plekker@bp.vnu.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-10-26T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.