Managed hosting door True

Cisco introduceert IP call center software

 

Cisco lanceert op korte termijn zijn IP call center software. De software levert volgens 's wereld grootste leverancier van internetrouters dezelfde prestaties als de traditionele automatische call distributors (ACD's), maar dan wel tegen lagere kosten.

Volgens Cisco stuurt de Intelligent Content Management (ICM) software net als de traditionele circuit-gebaseerde ACD's inkomende telefoongesprekken door naar de diverse call center medewerkers. Maar volgens Cisco is ICM makkelijker te besturen en te programmeren, en is de software bovendien goedkoper. ICM is te verkrijgen vanaf vijftigduizend dollar, terwijl de traditionele ACD's vele malen duurder zijn bij aanschaf.
Toch wijzen analisten erop dat de IP call-routing applicaties van Cisco en andere leveranciers nog niet hebben bewezen even betrouwbaar te zijn als de vertrouwde ACD's. De robuustheid van de software moet volgens de analisten nog blijken.
Cisco's ICM kan worden geïntegreerd met traditionele crcuit-gebaseerde PBX of met Cisco's Call Manager software, dat de traditionele PBX vervangt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/143460). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×