Belgische NetMining valt in de prijzen

De Leuvense start-up NetMining is op de Comdex opnieuw in de prijzen gevallen. Vorige week was het bedrijf al zeer opgetogen met zijn Quality Award in de Data News Awards of Excellence, deze week kreeg NetMining een nominatie voor de 'Best of Comdex', in de categorie e-business software.

NetMining is het enige Vlaamse bedrijf op de Comdex-vloer. Vorig jaar had Lernout & Hauspie hier nog een grote stand en ook Keyware blonk uit.
 
NetMining kreeg de nominatie voor zijn product HitsIntoLeads, een toepassing die prospects vindt en kwalificeert door de gegevens van websites te analyseren. Het product werd deze zomer op de markt gebracht.
 
"Het is als een droom", zegt ceo Maarten van Laere van NetMining. "Eerst Data News, nu dit." NetMining had zichzelf kandidaat gesteld voor een 'Best of Comdex' award, en kreeg op de openingsdag van Comdex een journalist van CIO Magazine over de vloer als jurylid. Alles samen dienden meer dan 400 bedrijven hun kandidatuur in voor één van de 'Best of Comdex' prijzen.
 
NetMining kan niet klagen over interesse op de Comdex. In twee dagen kreeg het bedrijf al meer bezoekers dan het op een hele beurs had willen zien. Lieve Mertens van de Flanders Foreign Investment Office ziet voordelen in een kleinere Comdex: de stands van de buitenlandse investeringsmaatschappijen werden verplaatst van het Sands conventiecentrum naar het grotere centrum nabij het Hilton hotel. "We krijgen nu meer bezoekers dan in de Sands."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-11-15T00:00:00.000Z José Delameilleure
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.