Stratus druk met lancering ft-server

Stratus Computer Systems heeft Luc Ankoné (38) aangetrokken als Account Executive. Dit met het oog op de lancering van de ftServer.

Luc Ankoné is verantwoordelijk voor de uitbreiding van de huidige klantportfolio, met de nadruk op de ftServer en de financiële markten. Ankoné heeft meer dan veertien jaar ervaring in sales. Hij is afkomstig van StorageTek, waar hij Key Account Manager was. Daarvoor bekleedde hij soortgelijke functies bij onder andere Siemens en Dell.
De lancering van de ftServer staat gepland voor medio maart. Ankoné legt uit: "De ft in ftServer staat voorfault tolerance. Het leuke van deze baan is dat het gaat om een werkelijk uniek product in automatiseringsland. Waar over de meeste producten gesproken wordt van verbetering of versnelling, is dit een product wat nog niet op de markt is. Waar bedrijven normaal serverclusters inzetten om dedowntime zo laag mogelijk te houden, biedt Stratus de ftServer. Het instapmodel heeft eendowntime van maximaal 5 minuten per jaar. En dit is het instapmodel, in de hogere modellen kunnen wij een nog lageredowntime garanderen."
De ftServer maakt gebruik van Microsofts Windows 2000 en zal qua prijs lager liggen dan de aanschaf van een servercluster. De doelgroep zijn de grotere bedrijven in Nederland, maar Stratus zal via partners de markt ook in de breedte gaan bestormen. Een unieke verkoopstrategie heeft Ankoné niet, het is vooral veel praten. "Veel contacten onderhouden met partners en veel praten over het product is mijn strategie. Het leuke is dat mensen erg geïnteresseerd zijn, mede door de uniekheid van de ftServer."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-26T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.