XS4ALL heeft nu 25 duizend Adsl'ers

Maassluizenaar Spek was gisteren de 25 duizendste abonnee van internetprovider XS4ALL die een aanvraag voor Adsl indiende.

Het ging om twee abonnementen voor zijn horecabezorgdienst 'De Bezorgbeer'. Provider XS4ALL is blij met de grote toeloop op het snelle internet, ondanks de toch niet misselijke tarieven. Doke Pelleboer, algemeen directeur XS4ALL: "Steeds meer ervaren internetters en bedrijven kiezen voor een Adsl-abonnement van XS4ALL. Uit onderzoek en uit onze Adsl-nieuwsgroep blijkt dat vrijwel alle klanten zeer tevreden zijn als de aansluiting eenmaal is opgeleverd."
Op dit moment is Adsl beschikbaar in ruim tweehonderd gebieden. Eind 2001 zullen ruim 250 gebieden gereed zijn voor Adsl-internet over het Mxstream-netwerk van KPN. XS4ALL biedt via haar Adsl-website twee abonnementen aan. Het Basic Adsl abonnement van 99 gulden all-in per maand biedt een downloadsnelheid van 512 Kilobit per seconde, het Fast Adsl-abonnement een snelheid van 1024 Kilobit per seconde. Basic Adsl is tot tien keer zo snel als een gewone modemverbinding.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-06-01T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.