Managed hosting door True

KPN en IBM-Nederland vormen denktank

 

KPN en IBM gaan nauw met elkaar samenwerken om frisse ideeën tot een commercieel succes te maken. Zij hebben dit vastgelegd in een teaming agreement.

Rob Langezaal, directeur van KPN Valley, en Kees Donker, directeur IBM Global Services in Nederland hebben onlangs hun handtekening gezet onder het samenwerkingsverband.
KPN Valley is een volle dochter van het telecomconcern en investeert in jonge ondernemingen die met vernieuwende oplossingen komen op het gebied van breedband, mobiele communicatie en internet, gebaseerd op de netwerken en platformen van de KPN-werkmaatschappijen. Binnenkort gaat dit onderdeel samen met KPN Research en de KPN-groep Intellectueel Eigendom.
Big Blue en de telecomaanbieder zullen gezamenlijk in voorkomende gevallen de benodigde hardware, software, services en kennis beschikbaar stellen. Het doel is om innovatieve ideeën commercieel te kunnen uitbaten. Hiertoe is een KPN Valley-IBM Innovation Board in het leven geroepen.
Het is de bedoeling het komende jaar ten minste zes gezamenlijke projecten te beginnen. Inmiddels hebben de eerste projecten zich al aangediend. Op dit moment was niemand beschikbaar om te vertellen om welk soort projecten het gaat.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/147596). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×