Baby-XL en Level3 werken samen aan breedband

Baby-XL Broadband DSL en Level3 Communications tekenden gisteren een samenwerkingsovereenkomst voor het leveren van Xdsl-dienstverlening.

De netwerken van beide bedrijven worden met elkaar verbonden, waardoor de klanten van Level3 direct in staat zijn om breedband-internetdiensten aan bedrijven en particulieren in Nederland aan te bieden, op basis van dsl-technologie. Baby-XL zorgt ervoor dat bestaande telefoonverbindingen kunnen worden opgewaardeerd, waardoor nieuwe breedbandapplicaties via internet kunnen worden aangeboden aan de eindgebruikers. Die beschikken dan over een permanente verbinding tegen een vast tarief per maand.
De bedrijven stellen dat zij elkaar aanvullen op het gebied van ip-netwerktechnologie: Level3 biedt oplossingen op basis van hoge bandbreedte aan communicatie-intensieve bedrijven, zoals internetaanbieders, telecomoperators en contentaanbieders. Baby-XL, gespecialiseerd in dsl-technologie (digital subscriber line), vult die dienstenportfolio aan met de mogelijkheid om de eindgebruikers van de Level3-klanten snelle dsl-aansluitingen aan te bieden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-09-18T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.