Active ISP neemt Ladot over

De van oorsprong Noorse internetdienstverlener Active ISP heeft Ladot overgenomen. Beide bedrijven zijn actief op de markt van zakelijke internetdienstverlening.

Active ISP is begin dit jaar begonnen de Nederlandse markt actief te bewerken. Het bedrijf biedt webhosting en internettoegang aan voor met name het midden- en kleinbedrijf. De onderneming heeft zich ten doel gesteld de belangrijkste internetdienstverlener in Europa te zijn. De overname van Ladot past in deze strategie.
 
David Chartier, chairman van Active ISP: "Met Ladot hebben we nu in Nederland een belangrijk operationeel centrum van waaruit wij ons klantenbestand verder kunnen uitbreiden." Chartier noemt het feit dat Ladot enige tijd geleden ertoe is overgegaan Microsofts nieuwe .Net-architectuur en -diensten te gaan gebruiken, een positief element. De overname moet nog worden voorgelegd aan de aandeelhouders van beide bedrijven.
 
Ladot is gevestigd op Schiphol en Active ISP zit in Hilversum. Ladot is in Nederland zo groot geworden toen zij in februari dit jaar Freehosting overnam. Het is nog niet bekend of de fusie personele gevolgen heeft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-11-22T00:00:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.