JD Edwards vormt alliantie met Hyperspace

Bedrijfssoftwarespecialist JD Edwards is een alliantie aangegaan met Hyperspace Communications om in eerste instantie zijn 'etalage op te poetsen'.

JD Edwards wil namelijk de internet-acceleratietechnologie van Hyperspace gaan gebruiken om de functionaliteit uit te breiden van zijn webgebaseerde demo's voor potentiële klanten. Maar het bedrijf heeft niet enkel vanwege de mogelijke 'window dressing' zijn oog laten vallen op de producten en de technologie van Hyperspace. Die technologie kan namelijk ook worden gebruikt om bijvoorbeeld mobiele werknemers of thuiswerkers die moeten werken met een lage bandbreedte, betere toegang te geven tot de applicaties van JD Edwards' bedrijfssoftware. De technologie van Hyperspace zorgt namelijk voor een efficiënte compressie van data die over en weer moeten worden verzonden.
 
Een ander voordeel is dat met de betere bruikbaarheid van verbindingen met een lage bandbreedte, het mogelijk wordt om zogeheten 'remote locations' makkelijker in te richten. Er hoeft immers geen complexe gedistributeerde architectuur te worden geïmplementeerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-05-31T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.