Dell op markt voor routers en switches

Afgaande op het feit dat Cisco het contract met Dell niet verlengt, is de verwachting gerechtvaardigd dat Dell zelf switches en routers gaat verkopen. Een woordvoerster heeft dit niet ontkend.

Het vijfjarig contract tussen Cisco en Dell loopt af op 27 september. Cisco heeft het niet verlengd. Hetzelfde gebeurde enige tijd geleden tussen HP en Dell, waarna de verwachting werd geschapen dat Dell de printermarkt zou betreden. Tot nog toe heeft de pc-fabrikant nog geen aankondigingen gemaakt van 'Dell-printers'.
 
Mary Fad van Dell geeft geen reden waarom Cisco het contract niet verlengt. Zij ontkent niet dat Dell eraan denkt de Cisco-markt te betreden. "We concurreren niet echt met Cisco", zegt zij. "We denken eraan de markt voor routers en switches op te gaan. Als de tijd rijp is, zullen we dat zeker doen."
 
Zij voegt eraan toe dat het gat dat Cisco achterlaat, makkelijk kan worden opgevuld door de relaties die Dell heeft met Nortel Networks, Extreme Networks en Enterasys.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-09-10T00:00:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.