Archifact zit niet in gevarenzone

"Wij verkeren niet in de gevarenzone". Dat zegt Jan de Wolff, directeur van erp-leverancier Archifact uit Haarlem, waarin het failliet gegane Aino een belang heeft.

In de berichtgeving over de voortgang van het Aino-faillissement concludeerdeComputable gisteren dat ook het doek voor Archifact zou vallen vanwege het ontbreken van een koper. "Onjuist", stelt De Wolff. "Wij zijn bestuurlijk zelfstandig en financieel onafhankelijk. Er lopen nog onderhandelingen met de curator over de teruggave van het belang van Aino aan Archifact."
 
Aino verkreeg het belang in Archifact nadat het in 2000 ontstond uit de fusie tussen Avalix, Armedis en Astra Informatica. Die laatste partij had een belang in de Haarlemse firma en dit ging over naar Aino.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Archifact is al lang sinds de tijd van Astra Informatica een onafhankelijk bedrijf. Het is nu goed voor Archifact dat het bedrijf zonder de zieke Aino verder gaat.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-10-10T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.