Menno van Doorn

Manager Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (ViNT) van Sogeti

Menno van Doorn, manager van het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (ViNT) van Sogeti, is door Computable-lezers genomineerd voor de Computable Award IT-onderzoek(er) van het jaar.

Menno van Doorn krijgt deze nominatie voor zijn expertise in het vertalen van onderzoeksuitkomsten naar toepassingen in ICT.

Quotes: "Hij kan onderzoek in scherpe en heldere bewoordingen vertalen naar IT-toepassingen", "Hij slaagt erin ontwikkelingen voor iedereen herkenbaar te maken"

Menno van Doorn is senior analist en manager van ViNT, het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie van Sogeti. Het instituut wordt aangestuurd door een Commissie van Aanbeveling waarin ICT-zwaargewichten zitting hebben als Hennie Wesseling (CIO TNT), Ben Haasdijk (CEO Interpay) en Patrick Morley (CEO Wolters Kluwer Nederland). Met ViNT wil Sogeti organisaties informeren over informatietechnologische innovaties en hun impact. ViNT organiserrt naast een jaarlijks ViNT seminar regelmatige bijeenkomsten over IT-Governance voor verschillende groepen binnen het bedrijfsleven.

Meer informatieHomepage ViNT
Laat miljoenen internetters meedenken over je product
Open innoveren met IT

Nogmaals genomineerd

Sogeti, de werkgever van Menno van Doorn, is eveneens genomineerd voor de Computable Awards ICT-evenement van het jaar en CEO van het jaar.

En wat vindt Van Doorn?

Klik hier voor een korte reactie van Menno van Doorn op deze nominatie.

Winnaar!

Menno van Doorn werd door lezers en bezoekers van Computable.nl uitgeroepen tot IT-onderzoek(er) van het jaar. Lees hier wat deze Computable Award voor hem betekent.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-01-01T16:09:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.