Oracle koppelt groupware aan Internet

In mei komt Oracle met een nieuw groupware-pakket op de markt: Interoffice. Deze software wordt een onderdeel van de Interoffice Suite. Het gaat bij Interoffice om software voor documentbeheer, nieuwsgroepen op Internet, werkstroombeheer en diverse interfaces, onder andere voor clients en servers in het world wide web (www).

Interoffice bouwt voort op de technologie van de Oracle-database. Het biedt een platform voor berichtenverkeer, agenda- en planningtoepassingen,directory-diensten, computer-ondersteund vergaderen, documentbeheer en werkstroomautomatisering via ondersteuning van een brede reeks clients.
Gebruikers kunnen de Interoffice-diensten ondermeer benaderen via de Interoffice Client, via Web-browsers, via aan de Mapi-specificaties conformerende gebruikersinterfaces, via de Exchange-client van Windows 95, via persoonlijke digitale assistenten (pda's), semafoons en beeldschermtelefoons en via diverse ontwikkelomgevingen. Interoffice komt in mei beschikbaar in een ondernemingsbrede en een eenvoudige versie. De eerste uitvoeringen draaien op Windows NT, Intel en Solaris. Voor de grotere server moet de gebruiker minimaal 20.000 gelden neertellen en voor elke client nog eens zo'n 200 gulden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-02-05T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.