Managed hosting door True

Europees geld voor telematica

 

Binnenkort kunnen weer voorstellen worden ingediend in het kader van het Europese R&D-programma Telematica Toepassingen. De Europese Commissie stelt hiervoor zo'n 460 miljoen gulden beschikbaar.

Op 7 november vindt er in het Rotterdamse World Trade Center een voorlichtingsbijeenkomst plaats voor bedrijven, onderzoeks- en onderwijsinstellingen die overwegen projectvoorstellen in te dienen. Telematica Toepassingen maakt deel uit van het zogeheten Vierde Kaderprogramma Onderzoek, Technologie-ontwikkeling en Demonstratie, dat de Europese Commissie in 1994 startte met een looptijd van vier jaar.
Vanaf december is er de gelegenheid om voor de tweede -en laatste- keer voorstellen in te dienen. Volgens ir L. van Werkhoven van EG-Liaison, de organisatie die de voorlichtingsbijeenkomst in samenwerking met een aantal ministeries en de Europese Commissie organiseert, zal het werkprogramma enigszins worden bijgesteld. Op dit moment zijn de aan- en bijstellingen echter nog niet bekend. In ieder geval is wel bekend dat er een nieuwe sector aan het programma wordt toegevoegd: 'Digital Sites'. Het gaat hier om projecten die betrekking hebben op het ontwikkelen van informatiediensten voor grootstedelijke infrastructuren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/201193). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×