Evaluatie-project groupware

Na succesvolle evaluatie-projecten over object-orientatie, grafische interfaces en workflow organiseert Computable in samenwerking met het Software Engineering Research Centre (Serc) en Cibit het evaluatie project Groupware.

Doel is om aan de hand van een casus teams van ontwikkelaars de stand van zaken op het gebied van groupware tool in kaart te laten brengen.
De evaluatie zelf bestaat uit het oplossen van een casus waarvoor groupware moet worden ingezet. Hiervoor hebben de ontwikkelaars tweeënhalve dag de tijd. Aandachtspunten zijn: de architectuur van het groupware tool, de aanwezige functionaliteit, het bedieningsgemak, de beveiliging en autorisatie, en de koppeling naar andere tools. Deelnemende leveranciers zijn: Dec (Linkworks), Lotus (Lotus Notes), Microsoft (Microsoft Exchange), Novell (Groupwise) en ICL (Teamware). Zij zijn gedurende deze periode aanwezig voor technische ondersteuning.
Het groupware evaluatieproject vindt plaats van 7 tot en met 10 mei 1996. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een inschrijfformulier aan te vragen bij Serc: 030 2545948.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-03-11T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.