Hyperion en Justitie in zee met Cognos

Cognos is een partnership aangegaan met Hyperion Software, leverancier van geïntegreerde systemen op het terrein van financieel management en accountancy voor grote organisaties.

Hyperion mag zich hierdoor value added reseller noemen van de Cognos' business intelligence tool Impromptu 3.0. Het bedrijf biedt deze tool aan in samenhang met zijn software voor accountancy, budgettering, analyse en reporting. Hierdoor kunnen gebruikers makkelijker financiële gegevens uit databases verwerken.
Verder heeft Cognos een contract afgesloten met het ministerie van Justitie voor het leveren van de business intelligence tools Powerplay en Impromptu. Het ministerie wil hiermee de interne informatievoorziening verbeteren. Op dit moment werken ruim dertigduizend mensen bij Justitie, verdeeld over honderden locaties. In totaal worden circa honderdvijftig geautomatiseerde systemen gebruikt. Het ministerie wil de relevante actuele en historische gegevens van deze systemen opnemen in een corporate database die beschikbaar komt voor de gehele organisatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-05-24T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.