Madge bindt strijd met router aan

Met de '3D-layer-switch' heeft Madge Networks volgens eigen zeggen een produkt in handen waarmee men de strijd met routerfabrikanten aankan. De 'switch' zou niet alleen vele malen sneller, maar ook factoren goedkoper zijn dan een vergelijkbare router-oplossing van, bijvoorbeeld, de grootste concurrent Cisco.

all silicon multilayer IP/IPX lan switch. Multilayer, omdat switching voor laag twee en drie van het OSI-model in één apparaat geïntegreerd is. Zo moet een combinatie ontstaan van de functionaliteit van de conventionele router met de flexibiliteit en snelheid van de gewone switch. De snelheid van de 3LS (3rd-layer-switch)-module van Madge is opmerkelijk. Over 64 duplex-verbindingen vliegen 14.880 64 byte-pakketten per seconde: een totale throughput van 952.320 pps, bijna tien keer zoveel als een conventionele router. Ook de vertraging is gering, slechts 12 microseconden. De 3LS-module ondersteunt IP en IPX-routing, de overige protocollen wordengebridged.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-01-24T00:00:00.000Z Redactie Computable