Novell eerste klant Agfa Printcast

Agfa heeft plannen aangekondigd voor een nieuw internationaal digitaal netwerk voor printers. Novell, marktleider op gebied van netwerk software, is de eerste klant van deze nieuwe dienst.

Printcast is een dienst die digitale bestanden over grote afstanden distribueert. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het wereldwijde Chromapress-netwerk voor printen op afstand. Deze dienst wil multinationale ondernemingen in staat stellen de efficiëntie en timing van hun printwerk te verbeteren. Met Printcast wordt het mogelijk afdrukken overal precies in de juiste hoeveelheden te vervaardigen.
Volgens Novell is Chromapress met de komst van Printcast de snelste internationale print-oplossing geworden die aan het bedrijfsleven ter beschikking staat. Het Chromapress Intellistream-systeem biedt gebruikers van digitale prints meer produktiviteit, flexibiliteit en functionaliteit, aldus Agfa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-03-21T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.