Na WebSap nu introductie WebBaan

Zowel Baan als Sap hebben hun software voor 'enterprise resource planning' (erp) geïntegreerd met intranettechnologie. Sap heeft aan vier Nederlandse bedrijven een 'first customer release' verstrekt van WebSap, waaronder Cap Gemini en Origin.

WebSap is vanaf juni beschikbaar. Het concurrerende WebBaan is vanaf begin juni onderdeel van Baan IV. WebBaan levert nu nog standaard functionaliteit, terwijl WebSap op maat gemaakt kan worden. Ook Baan komt in de toekomst met meer flexibele Internet-functionaliteit.
Elke relatie van een organisatie met een erp-implementatie van Sap of Baan kan toegang worden verschaft tot het systeem. Zij hebben daarvoor alleen een browser nodig. Met deze ontwikkeling is het mogelijk om gegevens uit Sap, Baan of welke applicaties dan ook te integreren. Mits de gegevens in een Html-interface ondergebracht kunnen worden. Cap Gemini is de eerste organisatie in Nederland met een demonstratie-implementatie voor zowel WebSap als WebBaan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-05-06T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.