Veel belangstelling voor BTS

De belangstelling voor de regeling Bedrijfsgerichte Technologische Samenwerkingsprojecten (BTS) is groot. Deze subsidievorm is bedoeld om de samenwerking tussen bedrijven onderling en met de kennisinfrastructuur te vergroten.

De eerste tender heeft 65 aanvragen opgeleverd met een gevraagd budgetbeslag van ruim 48 miljoen gulden. Gegeven het beschikbare budget van dertig miljoen gulden kwamen alleen hoog scorende projecten in aanmerking voor steun. De BTS is begin dit jaar in de plaats gekomen van de bedrijfsgerichte technologiestimulering (Pbts), de IT-regeling, Btoc (overheidsaanschaffingen) en de regeling voor toeleveren en uitbesteden.
Om de verspreiding van kennis te stimuleren is vorig jaar de 'Subsidieregeling haalbaarheidsprojecten mkb' gestart. Het doel hiervan is bedrijven die meer technologievolgend zijn op een hoger kennisniveau te brengen. De regeling is gericht op het invoeren van technologische vernieuwing of verbetering van productieprocessen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-09-17T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.