Succesvol jaar voor Cap Gemini

Cap Gemini heeft over 1997 de omzet zien toenemen tot ruim 1,5 miljard gulden; een stijging van bijna 17 procent ten opzichte van 1996. De netto-winst nam met maar liefst 40 procent toe tot 126,3 miljoen gulden. Eind vorig jaar stonden 5854 medewekers op de loonlijst. Het personeelsbestand is derhalve 13,5 procent gegroeid.

Op directieniveau zullen dit voorjaar enkele wijzigingen plaatsvinden. C. van Breugel heeft besloten om terug te treden als directievoorzitter van de Cap Gemini Groep in de Benelux. Hij blijft wel lid van de raad van commissarissen en actief betrokken bij de verdere ontwikkeling van de Cap Gemini Groep. Vanaf medio april treedt drs B. Brix zijn functie over. Brix is sinds 1991 lid van de directie is. Verder zal aan de aandeelhouders worden voorgesteld om H. Broeders, belast met de dagelijkse leiding bij dochteronderneming Iquip Informatica (voorheen IP/Informatica Projectgroep), te benoemen tot 'lid van de directie'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-01-15T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.