Peoplesoft werkt samen bij analysesoftware

Erp-leverancier Peoplesoft is afgelopen week een samenwerkingsverband aangegaan op markten die het als speerpunt beschouwd. Het gaat om analysetoepassingen. Op dat gebied werkt Peoplesoft samen met Kpmg en de Balanced Scorecard Collaborative, een organisatie die het gebruik van analysetoepassingen stimuleert.

In het vierde kwartaal brengt Peoplesoft, in samenwerking met de twee bedrijven, een Balanced Scorecard-applicatie op de markt.
De commentaren van analisten zijn genuanceerd. "Peoplesoft doet met deze aankondiging mee als leverancier van analysetoepassingen. Het is echter de vraag hoe ze dit in de markt gaan zetten. Veel gebruikers zijn nog steeds bezig met het implementeren of verfijnen van hun erp-systeem (enterprise resource planning). Bedrijfsanalyse is voor deze groep nog een luxe", meent Joshua Greenbaum, analist bij Enterprise Applications Consulting.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-07-16T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.