HP introduceert routing switches

Hewlett-Packard introduceert twee nieuwe routing-switches. Dit heeft de onderneming gisteren bekendgemaakt. Met de Procurve Routing Switches 9304 M en 9308 M, vult de hardwareleverancier het gat in zijn portfolio voor de bovenkant van de markt.

De switches zijn volgens verkoopmanager Gijs Zantvoort geschikt voor de ruggengraat van middelgrote en grote netwerken, met veel 10/100 switching-poorten naar de desktop.
De Routing Switch 9304 M biedt een doorvoersnelheid van vijftig miljoen pakketten per seconde. De 9308 M kan honderd miljoen pakketten per seconde aan. Het bedrijf bood al producten voor de netwerken van kleinere en middelgrote bedrijven. Het probeert nu ook de ondernemingen met grote netwerken te voorzien.
Het probleem is hierbij wel dat de netwerkactiviteiten van Hewlett-Packard redelijk onbekend zijn bij deze klantengroep. "We hebben gelukkig veel verkopers rondlopen bij grote bedrijven. We zullen van hen gebruikmaken om de netwerkproducten te introduceren." Met de hardware-producten hoopt de onderneming binnen twee jaar 5 tot 10 procent van de markt van netwerkproducten voor grote bedrijven te veroveren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-01-19T00:00:00.000Z Redactie Computable