Top JD Edwards minstens half jaar bij Peoplesoft

"JD Edwards' management team zal nog minstens zes maanden aan boord van de gefuseerde onderneming blijven, sommigen zelfs minstens twee jaar", vertelde ceo Bob Dutkowsky op de gebruikersconferentie Quest 2003

"Zelf blijf ik nog minstens zes maanden,. Daarna bekijk ik of er nog een rol is voor mij in het nieuwe Peoplesoft." Volgens Dutkowsky is in de verkoopovereenkomst oop verzoek van Peoplesoft ok vastgelegd dat de tien hoogste JD Edwards managers minstens zes maanden tot twee jaar bij de nieuwe onderneming blijven. "Het is nog maar eens het bewijs hoe beide bedrijven vooral de belangen van de klant voor ogen hebben in dit hele verhaal. Door het management team van JD Edwards zo lang aan boord te houden, is de continuïteit voor de klant beter verzekerd. Dit staat in schril contrast met Oracle, dat de belangen van de klant volledig wegcijfert in functie van hun financiële spelletje."
 
Dutkowsky maakte meteen ook duidelijk dat niet hij, maar Craig Conway het samengesmolten bedrijf gaat leiden: "Er is maar één ceo, wat meteen nog een extra kostenbesparing inhoudt," zegt Dutkowsky.
 
Op de vraag waar hij het nieuws over Oracles vijandig bod vernam, vertelde Dutkowsky: "Ik was op het vader/zoon-feest ter gelegenheid van het afstuderen van mijn zoon, toen iemand Peoplesofts aandelen zag verschijnen, en me vroeg of dat niet mijn toekomstig bedrijf was. Meteen daarna kreeg ik het nieuws telefonisch meegedeeld. Je kan dus gerust zeggen dat Oracle ons vader/zoon-feest heeft verknald. Eerst dacht ik nog dat het een grap was, zeker toen ik het belachelijk lage bod hoorde. Meteen daarna besefte ik echter dat het geen grap was: het was gewoon Oracle."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-06-11T00:00:00.000Z Stef Gyssels, Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.