BT en Telindus lanceren ip-telefoniediensten

BT Global Services, de dienstenafdeling van telecombedrijf BT, en Telindus, de in België gevestigde leverancier van data- en telecommunicatienetwerken, lanceren een gezamenlijke oplossing voor ip-telefonie in de Benelux.

De oplossing van BT en Telindus voor IP-telefonie combineert de kennis van Telindus op het vlak van ip-telefonie met de ervaring van BT in IP VPN. De BT-Telindus Voip-oplossing is een kant-en-klaar aanbod van hardware op Cisco-basis met compatibele ip-software. Daarbij horen ook consultancy en diensten in eigen beheer of outsourcing voor de aspecten beheer, veiligheid en helpdesk.
 
Gaby Lips, country manager Telindus Nederland, zegt : "De oplossing voor ip-telefonie is een eerste belangrijk resultaat van onze gezamenlijke inspanningen en we kijken zeker uit naar soortgelijke ontwikkelingen in andere domeinen waar it en communicatie samenlopen."
 
Michel De Coster, region manager BT Global Services Benelux, geeft als commentaar: "Dit is een eerste voorbeeld van hoe een bundeling van krachten klanten kan helpen om de omschakeling van hun ict-omgeving op een betrouwbare manier te beheren. Wij werken momenteel samen aan vergelijkbare projecten, onder meer in antwoord op vragen van klanten naar meer veiligheid."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-04-15T00:00:00.000Z Klaar de Groote, Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.