Peoplesoft komt met nieuwe HR-producten

In zijn strijd met concurrenten SAP, Oracle, JD Edwards en Siebel voegt Peoplesoft nieuwe HR-producten toe aan zijn 8.8 suite.

Dat het om HR-producten gaat, is niet verwonderlijk, omdat Peoplesoft zich van oudsher geconcentreert op personeelsbeheer binnen zijn erp-aanbod. De nieuwigheden vormen een antwoord op de aanval van met name SAP, dat zich de laatste tijd ook toelegt op human resource in zijn erp-suite.
 
De nieuwe producten richten zich niet zozeer op het adminsitratieve deel, maar willen vooral instrumenten zijn voor het verbeteren van de personeelsprestaties. Met Peoplesofts 'ePerformance' wil het bedrijf naar eigen zeggen een handvat bieden om de bedrijfsdoelstellingen makkelijk doorheen alle geledingen van het personeel te laten doorstromen. De 'Helpdesk voor HR' is dan weer een tool voor de personeelsbeheerders. Het biedt hen een overzicht van het carrièreverloop en alle mogelijke gegevens van elke medewerker. Ten slotte vormt het 'Mobile time management' pakket een instrument voor de mobiele werkers die hiermee makkelijker en accurater zouden kunnen rapporteren.
 
Ook liet Peoplesoft weten dat het 'Global payroll' product (waarmee internationale bedrijven de verloningsgegevens van hun personeel in een enkele database kunnen centraliseren) nu ook in het Nederlands beschikbaar wordt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-01-08T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.