Triangle Networks failliet verklaard

Distributeur Triangle Networks International is failliet verklaard. Werkmaatschappij Securecomm blijft buiten schot.

Volgens een schrijven van curator R. Slotboom is distributeur Triangle Networks International op 10 juni 2003 failliet verklaard door de rechtbank in Rotterdam.
 
Triangle Networks werd in 1993 opgericht door een aantal automatiseringsdeskundigen, die een andere invulling wilden geven aan het woord 'distributeur'. Begin 1999 werd Triangle benoemd tot Compaq Enterprise Distributor, welke status eind 2001 is overgegaan tot Compaq Solutions Alliance Partner. Op 1 maart 2002 werd Triangle Networks benoemd tot IBM distributeur voor de gehele, op de Intel gebaseerde productrange. Daarnaast was Triangle gespecialiseerd in onder meer UPS-systemen.
 
Volgens een woordvoerster van curator Slotboom betreft het faillissement uitsluitend Triangle Networks zelf en niet de aan de distributeur gelieerde werkmaatschappij Securecomm. Raymond Kreefft van Securecomm bevestigde vanmorgen het faillissement van Triangle Networks en liet tegelijkertijd weten dat zijn bedrijf inderdaad 'buiten de malaise blijft'. Bij Triangle Networks was niemand beschikbaar voor commentaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-06-13T00:00:00.000Z Wiegert van Dijk, CRN
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.