De sponsor: 'Fotoclub levert een belangrijke bijdrage'

Softwarebedrijf Maatoplossing sponsort de fotoclub Océ in Venlo. Het bedrijf stelt diensten en middelen beschikbaar zodat de club foto's online kan publiceren.

Wat houdt de sponsoring in?
Bert Janssen, directeur: "Wij stellen middelen en diensten beschikbaar aan de fotoclub Océ. De website van de fotoclub is door ons gemaakt. Daarnaast verzorgt het bedrijf het technisch onderhoud in het back-end. Verder hebben we een cursus gegeven hoe er omgegaan moet worden met het aan de website gekoppelde content management systeem."

Wat betalen jullie voor de sponsoring?
Het gaat om het leveren van middelen en diensten. Er wordt geen geld beschikbaar gesteld.

Waarom hebben jullie voor deze sponsoring gekozen?
Ik heb fotografie altijd een warm hart toegedragen en ben zelf al lang lid van de fotoclub Océ. Bovendien levert zo'n fotoclub een belangrijke bijdrage aan de cultuurontwikkeling in deze regio. Fotografie is vaak het plaksel bij andere culturele evenementen. Zo is de fotoclub al jaren actief bij de jaarlijkse Parkfeesten in Venlo. Tijdens dit evenement, dat bestaat uit muziek, dans, theater enzovoorts, verzorgt de fotoclub de fotografie. Ook bij de Ouverture, een ander jaarlijks evenement, is de fotoclub van de partij. Verder zijn er samenwerkingen met andere verenigingen bijvoorbeeld de toneelvereniging Sjabloon uit Belfeld en de HCC-afdeling Venlo.

Heeft Maatoplossing nog iets aan de sponsoring?
De fotoclub had een verzoek voor een contentmanagementsysteem dat zowel in de front-end als back-end makkelijk te onderhouden is. Ook vanuit bedrijven kregen we deze vraag. Het bedrijf brengt binnen enkele maanden een oplossing op de markt die op deze vraag aansluit. Momenteel wordt het systeem door leden van de fotoclub getest. Opmerkingen die zij hebben worden in het uiteindelijke product verwerkt. Zo is er sprake van een sponsoring die twee kanten op werkt en zo hoort het volgens ons ook.

Hoe laten jullie zien dat jullie de fotoclub sponsoren?
Dat gebeurt eigenlijk alleen maar op de achtergrond. Op onze website staat een klein stukje tekst waarin kort wordt uitgelegd dat Maatoplossing de club sponsort.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-28T09:43:00.000Z Rian van Heur


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.